Aan tafel! Eet gezellig mee in het Kloniehuus

Een kookgroep van 55+ kookt 1 keer per maand een 3 gangen menu. Zo leert de kookgroep te koken en nieuwe gerechten of bereidingswijzen te gebruiken. Iedereen, dus ook u, kan aanschuiven voor het diner. Wel 1 week vooraf aan de datum melden zodat er rekening met u gehouden kan worden bij de inkoop. De kosten voor het diner inclusief kop koffie zijn EUR 8,00.
Heeft u zin om mee te doen in de kookgroep? Meld u aan via de contactpagina op de website, via info@mfcwillemsoord.nl, of telefonisch op 0521-588692 na 17:00 uur. Er wordt gekookt in een groep van maximaal 6 personen. Van hen wordt verwacht dat er gekookt wordt, maar tafeldekken en opruimen hoort er ook bij. En natuurlijk eet de kookgroep zelf ook mee. Aanvang koken 13:30 uur. Wilt u komen eten? Graag uiterlijk een week voor aanvang aanmelden via het contactadres.
“Aan tafel!” vindt plaats op: 23 okt., 13 nov., 18 dec., 22 jan., 19 febr., 25 mrt. en 22 april. U bent welkom om te eten in het MFC vanaf 16:30 uur. Het diner vangt aan om 17:30 uur. Er wordt gekookt onder deskundige begeleiding van Cees van Ast (kok). Consumpties zijn verder voor eigen rekening. Omdat het, hopen we, een gezellige boel zal worden, zoeken we vrijwilligers voor al het ondersteunende werk. Zoals koffie zetten en schenken, afrekenen, helpen afwassen en opruimen. Vrijwilligers mogen gratis mee eten.