Biljartclub de Steen gaat verhuizen naar ’t Kloniehuus

Vanaf september aanstaande zal de wekelijkse biljartavond van Biljartclub de Steen plaatsvinden in het MFC Willemsoord. De verhuizing is het gevolg van de uitbreiding van café de Steen tot eetcafé.

‘Een biljart neemt heel veel ruimte in en door het succes van ons vorig jaar geopende cafetaria is er meer ruimte nodig voor klanten die gezellig willen blijven eten in het eetcafé’ aldus Arjan Stroeve van café de Steen. Nou is het uiteraard ondenkbaar dat je een club die al zo lang vaste gebruiker is van het café, zomaar op straat zet. Dat kan alleen als je een uitstekend alternatief kunt bieden.

Het MFC heeft de ruimte om de biljartclub te huisvesten. Het past ook uitstekend in de missie van het MFC om meer activiteiten voor verschillende leeftijdscategorieën te huisvesten. De nieuwe huisvesting opent nieuwe mogelijkheden voor de biljartclub, zo wordt de mogelijkheid van biljart-soos middagen onderzocht.

De Steen en het MFC hebben het afgelopen jaar regelmatig met elkaar overlegd. ‘Mede hierdoor is deze goede oplossing gevonden’, aldus Arjan Stroeve.