de vlechters uit Noordwolde komen weer!

Donderdag a.s. is de één na laatste Welkom in Weldadig Willemsoord dag. Komende donderdag zijn de vlechters uit Noordwolde weer aanwezig voor demonstraties en verkoop van wat kleinere producten als manden, mattenkloppers en rammelaars.

Heeft u de eerste donderdagen gemist? Het kan nog.

Koloniekerk
In het koloniekerk is nog op do 23 en 30 augustus een expositie te zien van koeien geschilderd door Jennifer Koning en er zijn geweven liturgische kleden te zien. Verder 1 van de 4 borden met handwerken van een eeuw geleden.

Audiotour door het dorp
Op deze donderdagen speciaal, maar ook op andere dagen is er een audiotour te volgen door het dorp, die is ingesproken door de acteurs van de succesvolle theatervoorstelling ‘Het Pauperparadijs’. Daarnaast kunt u zich laten verrassen tijdens de Virtual Reality Tour. Meer informatie bij De Steen.

Nog niet gezien in het MFC?
De 3 borden met nuttige handwerken van ruim 100 jaar geleden. Gemaakt in Willemsoord in het begin van de vorige eeuw, dus 100 jaar oud! Nieuwsgierig? Kom dan kijken op 2 donderdagen, 23 en 30 augustus tussen 10.30 en 16.00u.
Naast de handwerken is er een fototentoonstelling van oude en nieuwe foto’s van de fotoclub Kolonieklik uit Willemsoord. En er draait een film aangeleverd door Bert Kuiper over de geschiedenis van het koloniedorp.

Vervoer. Laat u per paard en mooie wagen/koets vervoeren naar de locaties. Vanaf de Steen rijdt weer de kolonie-expres om 11.30u, 13.00u en om 14.30u. voor een grote rondrit door en om Willemsoord met aan boord een gids.

Informatie
Open op donderdag 23 en 30 augustus tussen  10:30 – 16:00 uur:
Multi Functioneel Centrum, Paasloregel 3b, Willemsoord
Koloniekerk,
Steenwijkerweg 159, Willemsoord
Ook op andere dagen: De Steen, Steenwijkerweg 155, 8338 LB Willemsoord
http://eetcafedesteen.nl