Ja we doen ook mee! AAN TAFEL 55+ project!

we kregen het volgende bericht:

“Jullie buurtversterkende initiatief doet mee met de Rabobank Coöperatie Weken!
Gefeliciteerd, jullie doen mee! De commissie van onze ledenraad heeft groen licht gegeven voor jullie bestedingsdoel. Wat nu? “

Stap 1: vertel jullie verhaal.

Nou dat doen we. Toevallig is het deze week van oktober de week rond eenzaamheid. Gelukkig is niet iedere ouder eenzaam, zeker niet, maar gezelligheid vinden bij buurt en dorpsgenoten is niet altijd gemakkelijk. Daar moet wel een plek voor zijn. Nu, dat is ons project AAN TAFEL zeker. Koken en eten voor 55+. Om de kosten laag te houden per persoon steken we als Multifunctioneel Centrum er geld in. Is ook een maatschappelijke verplichting. Maar, we hebben helaas geen geldboompje in de tuin staan. Daarom hopen wij dat u allen ons geld boompje wilt worden. U kunt dit doen door op ons project  AAN TAFEL te stemmen. En bedenk ook goed dat het allemaal vrijwilligerswerk is!

Stap 2: stemmen doe je zo
Van woensdag 1 november tot en met woensdag 15 november brengen leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland hun stem uit op de initiatieven die hun buurt versterken. Zij ontvangen per mail of post een unieke code waarmee ze kunnen stemmen. Ieder lid ontvangt vijf stemmen, waarvan ze maximaal twee stemmen op hetzelfde initiatief mogen uitbrengen. Mocht u dus nog geen lid zijn van de RABO-bank, doe dit dan zo spoedig mogelijk, zodat u op ons kunt stemmen.

Stap 3:  29 november horen we in de Meenthe hoeveel uw gezamenlijke stemmen voor ons project heeft op gebracht.

U stemt toch ook mee op ons project AAN TAFEL?