Koningsmarkt 2014

Op 26 april is er weer een Koningsmarkt in Willemsoord, dit jaar op het parkeerterrein bij het MFC. Voor de kinderen uit het dorp is er de gelegenheid om spulletjes te verkopen of om muziek te maken. Hoe meer kinderen hieraan meedoen hoe gezelliger en geslaagder onze koningsmarkt wordt. Om de markt gevarieerder te maken zullen we ook volwassenen toestaan om op de markt te staan.

Eten verkopen is ook toegestaan mits het koude producten zijn, dus eigen gebakken cake, taartjes o.i.d. zijn toegestaan maar warme worsten, broodjes hamburger etc. zijn voorbehouden aan de organisatie van de markt.

Het MFC-bestuur, Café de Steen en de Generaal van den Bosschool zorgen samen voor de organisatie. Kinderen die op de markt willen staan kunnen zich aanmelden bij Henk Klijnsma of Arjan Stroeve.

We hopen weer op net zo’n geweldige deelname als vorig jaar dus geef je snel op via school of via het MFC. Dit mag het mailadres van school of door een briefje in te leveren op school of het MFC. Opgeven via het contactformulier op deze site mag ook.