WELSTAAT zoekt zangers en zangeressen kom 15 mei 19.30u.

Beste bewoners van Willemsoord en omgeving,

Ben je gek op zingen? Let dan goed op en kom dinsdag 15 mei om 19.30 uur naar het MFC ‘t Koloniehuus in Willemsoord.

Ter ere van het 200-jarige bestaan van de Koloniën van Weldadigheid brengt Kameroperahuis in september 2018 de muziektheatervoorstelling Welstaat. Aloude thema’s van Johannes van den Bosch krijgen een nieuw, magisch-realistisch jasje. De bezoeker wacht een sprookjesachtige ervaring, met bijzonder gebruik van locaties, livemuziek en soundscapes.

Welstaat eindigt met een slotstuk waarin het Welstaat-projectkoor, samengesteld uit koren, zangeressen en zangers uit Frederiksoord, Willemsoord, Wilhelminaoord en omgeving, de hoofdrol krijgt.

Diverse koren, zangers en zangeressen uit Fredriksoord, Vledder, Havelte, De Hoeve en Wolvega hebben zich al ingeschreven. Sommige koren veranderen speciaal voor Welstaat tijdelijk van mannen- of vrouwenkoor in gemengd koor, en laten zangers en zangeressen uit andere plaatsen mee-repeteren.

Ook wie op dit moment niet meer actief is in een koor, maar vroeger wel in een koor heeft gezongen, is welkom. Ook alle deelnemers aan het Groot Kerstmarktkoor van afgelopen december natuurlijk.

Meer informatie over het projectkoor, de muziek, het voorstellingsrooster en de repetities vind je op de website welstaatbewoners.nl, pagina Projectkoor (https://welstaatbewoners.nl/koren/).

Lijkt het je leuk om mee te zingen? Via deze websitepagina kun je je aanmelden https://welstaatbewoners.nl/zangers/

Daarnaast komt Jeanet Hacquebord, projectleider van Welstaat, dus op 15 mei om 19:30 uur in het MFC van Willemsoord om de plannen te presenteren.