Wist je dat………

Afgelopen periode hebben we onderzoek laten doen in en om het gebouw rond onderhoud en duurzaamheid. Conclusie is dat we er niet slecht voor staan. Er zijn een paar kleine verbeterpunten wat het dak betreft en kunnen opgelost worden. Of liever gezegd, zijn inmiddels al opgelost. Isolatie in de muren is op een paar plaatsen niet optimaal meer. Gaan we nader onderzoeken. Duurzaam Steenwijkerland heeft een warmtescan uitgevoerd en ons op een paar plaatsen gewezen. Vandaar. Ons onderhoudsplan tot 2030 hebben we met wat wijzigingen weer aangepast. Als bestuur zijn we tevreden over de stand van zaken. Mocht u als bewoner van Willemsoord iets ontdekken aan het gebouw kunt u dit gerust melden via de bekende kanalen. Zijn we altijd heel blij mee. Zo tipte een buurman dat er tijdens een dikke regenbui de regenpijp waarschijnlijk verstopt zat. Stroomde hard over de rand van het dak. Dank nog voor de melding. Opgelost en heeft erger voorkomen.

Zo wie zo zijn reacties op welk gebied dan ook, naar het bestuur van harte welkom. Et Kloniehuus is door het dorp en voor het dorp. Laten we dat niet vergeten.

U kunt een steentje bijdragen als donateur van de Stichting. Voor een eigen gekozen bedrag kunt u donateur worden. Van af €15,00 per jaar krijgt u €2,50 korting op de huidige huurprijs van €15,00 per uur. Financieel steunt u ons op een heel goede manier.

Meldt u via deze website mfcwillemsoord.nl  ook is daar info te vinden en de mogelijkheid ons te bereiken.