RaboClubSupport

Tot 27 september kunt u als lid van de Rabobank Staphorst-Meppel-Steenwijkerland 3 stemmen uit brengen op een Stichting of vereniging die u uw stem gunt. Iedere stem brengt nl. geld op.

Kunnen wij ook rekenen op een stem van U? We gaan het goed besteden aan ons gebouw, zodat we de kosten blijven beheren en niet door te hoeven rekenen naar bestaande huurders zoals ouderen groepen, verenigingen met activiteiten en plaatselijke verenigingen die vergaderen.

Alvast heel hartelijk dank.

we zoeken bestuursleden

Dit jaar verlaten ons 2 bestuursleden. Aftredend en niet herkiesbaar. MFC et Kloniehuus voor en door het dorp Willemsoord. We zijn een bestuur dat beleid voert om het gebouw in stand te houden. Besluiten nemen over bouw en onderhoud. Hebben we de financiƫn op orde en voldoen we nog aan de gestelde eisen? Omdat we als inkomsten het vooral van verhuur moeten hebben is het daarnaast heel belangrijk dat we werken aan onze PR en beheer van het gebouw. De taken hebben we verdeeld en 1x per 2 maanden hebben we op een avond bestuursvergadering. Activiteiten laten we aan anderen over. Het bestuur houdt zich bezig met bovenstaande, met beleid. 1 grote actie die we wel als bestuur uitvoeren is de actie Brood op de plank.

Lijkt het je wat? Wil je meer info? Neem contact op of met 1 van de bestuursleden of stuur een mail naar kloniehuus@gmail.com

Mocht je iemand anders geschikt vinden laat het ons weten!

dringend op zoek

Als et Kloniehuus zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers voor 2 zaken:

  1. lid worden van ons beheerdersteam. Klinkt heel groot maar houdt in dit geval in: helpen bij het uit-of inruimen van de ruimte. Kleine controles doen op schoonmaak. Gemiddeld 1 uur per week. Een enkele andere vraag in kader van beheer doen we samen in overleg op een moment dat je uitkomt.
  2. Aan Tafel: we zoeken kokers voor de activiteit 55+ Aan Tafel. Door verhuizing en werk is ons team uitgedund. 1x per maand op vrijdagmiddag wordt er een 3 gangen menu gekookt onder leiding van kok Gerard Maat. Diner om 17.30u. Ook altijd leuk om weer eens wat nieuws te leren. Eerst volgende keer is 23 september 2022

Voor beide meer informatie door contact op te nemen via deze website. Stuur een berichtje en er wordt contact met je gezocht.

Huren?

 

De agenda loopt alweer lekker vol met activiteiten.

Heb je nog wat in gedachten om op te starten?

of zoek je ruimte?

Kijk in de agenda van ons MFC, maar neem vooral contact op via het contactformulier.

En wellicht. TOT KIJK