Yin Yoga van Manon Lemkes start woensdag 19 augustus

Vanaf 19 augustus elke woensdag ochtend yin yoga in MFC Willemsoord “ ET Kloniehuus”

Gratis proeflessen woensdag ochtend 19 augustus

Vanaf 19 augustus zal Manon Lemkes van Yin Yoga Sound op elke woensdag ochtend een yoga les komen geven. Dit zal zijn van 09:30-10:45

Yin Yoga is een meditatieve en rustige vorm van yoga die geschikt is voor het bindweefsel, ook wel fascia genoemd. Doordat je een aantal minuten in een pose verblijft, heb je alle tijd om bij je jezelf te komen. Het mooie van yin yoga is dat je het kan aanpassen aan wat jouw lichaam kan. Daarom is yin yoga zo goed bij allerlei lichamelijke en geestelijke klachten.

De lessen worden gegeven door Manon Lemkes van Yin Yoga Sound. Manon is in 2013 gestart met yoga. Ze heeft zich verder gespecialiseerd in omgaan met angsten en hoog gevoeligheid.

De yoga lessen van Manon kenmerken zich de persoonlijke aandacht, aanrakingen en boodschappen. De essentie van het leven komt duidelijk naar voren in de lessen van Manon. Thema’s als angsten, stress, vol hoofd, hoog sensitiviteit en leren omgaan met jezelf komen aan bod in de lessen. “Ik probeer elke les een stukje van mijn eigen levenservaring in de les te leggen”.

Wil je meer weten? www.yinyogasound.nl of mail naar info@yinyogasound.nl.
bellen: 06-36135779

Strikte coronamaatregelen gelden ook uiteraard hier.

Huren?

 

De agenda loopt alweer lekker vol met activiteiten.

Heb je nog wat in gedachten om op te starten?

of zoek je ruimte?

Kijk in de agenda van ons MFC, maar neem vooral contact op via het contactformulier.

En wellicht. TOT KIJK