agenda 2018 MFC et Kloniehuus

AGENDA 2018

vrijdagavond 20 april: jaarlijkse bloemenactie. Huis aan huis.

laatste zondag juli: fietstocht

augustus: iedere donderdag Kolonie3 informatie/activiteit. Samenwerking de Steen en Kerk

laatste zondag september: fietstocht

oktober( datum volgt): avond rond brandveiligheid in huis

november (datum volgt) : Hobbymarkt voor alle hobbyisten uit Willemsoord e.o.

16 december Kerstmarkt

Koop je laatste en mooiste luxe kerst- en of nieuwjaarskaarten op de kerstmarkt in Willemsoord bij de kraam van het MFC. € 1,50 per set van 10 kaarten! Ook kun je je opgeven als donateur of vrijwilliger bij activiteiten zoals Aan Tafel of het gebouw in de goede staat houden. Voor dit voorjaar zoeken we nog wat sterke mannen vooral die kunnen helpen bij het maken van een fraaie achtertuin. En heb je de oproep voor een bestuurder MFC gezien? Nou dan! Doe mee. Meld je aan!

8 november 20.00 uur Veiligheid voor alles

In samenwerking met de politie Steenwijk en buurtagent Jouke Woudstra wordt er deze avond voorlichting gegeven over woonsituatie, eigen gedrag, buurtapp., burgernet en alles wat verder ter tafel komt. Met het grote doel veilig wonen in Willemsoord en grote omstreken. Iedereen is dan ook welkom. Want de tips die we krijgen gelden voor iedereen waar je ook woont. We rekenen op jullie komst!

1 november de avond rond duurzaamheid  dmv. aanleg Zonneparken door Kavelexpert uit Zaandam gaat om familieomstandigheden niet door. Nieuwe datum volgt.

GA VOOR VEILIGHEID

8 november om 20.00 uur start de avond rond veiligheid in het MFC in Willemsoord. Jouke Woudstra de wijkagent en een collega gaan met ons kijken naar eigen gedrag, wat kunnen we aan huis verbeteren maar vooral nu  ook: wat is burgernet?, Hoe gebruiken we een buurt app.? De donkere dagen komen er weer aan. Kom met buren naar deze avond dan heb je gelijk 2 vliegen in 1 klap. Toegang gratis.

 

AGENDA MFC et KLONIEHUUS

Noteer alvast.

AGENDA MFC.

AAN TAFEL 20 oktober ipv. 27 oktober. Aanmelden nodig.  1 november een informatie avond voor Willemsoord rond mogelijkheid zonnepark door Kavelexpert. 8 november staat preventie centraal. In samenwerking met de politie wordt er door wijkagent Jouke Woudstra en collega’s ons de mogelijkheden rond veiligheid voorgehouden zoals mogelijk een buurt app. In de donkere tijden die er weer aankomen misschien niet zo gek. Via de website MFC, AGENDA, zijn alle activiteiten te zien in het MFC.  Er staan nog wat zaken op stapel dus blijf ons volgen. Tot kijk in het gezellige MFC etKloniehuus.

Zondag 24 september NAJAARS-FIETSTOCHT VANUIT KOLONIEDORP WILLEMSOORD

Zondag 24 september weer heerlijk fietsen in de Kolonie en aansluitende omgeving Kop van Overijssel, Drenthe en Friesland.
Afstanden 30, 40 en 60 km.
Startplaats MFC et Koloniehuus, Paasloregel 3b/sportpark in 8338 ST Willemsoord.
Kosten € 4,00 p.p. Kinderen tot 14 jaar gratis. Dit alles incl. 1 consumptie.
Starttijd: 12.30 tot 14.00u.
Nog nooit meegefietst? Nu de kans! Parkeerruimte voor de deur. Meer info nodig? Stuur via de website/contact een berichtje. www.mfcwillemsoord.nl. Organisatie in handen van het MFC et Kloniehuus.

Fietstocht gemist?

fietsers-achterkant

Op zondag 30 juli was het niet het beste fietsweer. Regen en harde wind. Met tussen de buien door wat zon. Nog heel knap dat er 44 deelnemers zich hadden aangemeld. Petje af. Na afloop zaten er dan ook nog heel wat na met een tevreden gevoel dat het gelukt was de finish te halen. Gemist? Zondag 24 september is er weer een kans. Jaap zet weer nieuwe routes uit voor de 30, 40 en 60 km. Er kan bij het MFC gestart worden tussen 12.30 en 14.00u. Zullen we afspreken tot dan?!