KOLONIE WILLEMSOORD IN BEELD

KOLONIE WILLEMSOORD IN BEELD

In Willemsoord is het initiatief genomen om bijzondere elementen van de kolonie te schetsen: de koloniekerk, woonhuizen, boerderijen, maar ook natuurlijke elementen zoals bomenlanen, kolonie-erven, houtsingels en zandpaden.

Expositie
De schetsperiode loopt tot en met augustus 2019. In de maand augustus zal er op deze donderdagen een tentoonstelling te zien zijn in MFC Et Kloniehuus van het werk wat gedurende deze dagen is en wordt gemaakt.

Startpunt
Elke donderdagmiddag komen we tussen 13.15-13.30 uur naar het MFC Et Kloniehuus. Van daaruit wordt er een mooi plekje opgezocht. We werken tot ongeveer 16.00 uur.

Informatie
Op de website www.mfcwillemsoord.nl staat actuele informatie. Raadpleeg ook deze website bij regenachtig weer, dan wordt er een middag overgeslagen. Ook de facebookpagina wordt bijgewerkt: facebook.com/koloniewillemsoordinbeeld
Voor vragen: info@rietjeveltkamp.nl of info@mfcwillemsoord.nl.

Vakantieperiode
In de maand juni kan het voorkomen dat diegenen die de organisatie doen niet aanwezig kunnen zijn i.v.m. vakantie. Zoek dan zelf een mooi plekje op, bijvoorbeeld bij de koloniekerk, de pastorie of de huizen ertegenover.

Welkom
U kunt aansluiten bij de groep wanneer het u uitkomt. Ervaring met schetsen is wel prettig, maar niet noodzakelijk. We geven elkaar feed back. Neem mee wat u al aan teken of schilderspullen hebt. (vraag indien nodig per email advies)

Rietje Veltkamp-info@rietjeveltkamp.nl