RaboClubSupport

Ondersteun ons door 1 of meerdere stemmen op ons uit te brengen. Iedere stem brengt geld op! De Rabobank investeert een deel van hun winst in clubs, verenigingen en Stichtingen. Hoe makkelijk kan het zijn. Alleen leden van de Rabobank Meppel, Staphorst en Steenwijkerland kunnen stemmen. Van 4 tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen. Gemakkelijkst te stemmen via de Rabo App. En anders via de website. Allemaal alvast bedankt. Met de opbrengst hebben we een goede basis hopen we, om het gebouw van binnen weer van een frisse kleur te voorzien.

Suikerbrood actie

In oktober gaan we weer langs de deuren om suikerbroden te verkopen. De opbrengsten gaan naar onderhoud aan et Kloniehuus. U krijgt uw deelname aan de suikerbrood actie dus eigenlijk weer terug in de vorm van een net onderhouden MFC in ons mooie Willemsoord. Doet u ook mee?

Zoals u onder kunt zien zijn de afhaalmomenten op 12 en 13 november. Heeft u de advertentie met bestelformulier niet ontvangen? Geen nood! U kunt aan de deur uw bestelling doorgeven. U kunt ook hier alsnog het bestelformulier downloaden, uitprinten en invullen. Dan heeft u het vast klaarliggen.

dringend op zoek

Als et Kloniehuus zijn we dringend op zoek naar vrijwilligers voor 2 zaken:

  1. lid worden van ons beheerdersteam. Klinkt heel groot maar houdt in dit geval in: helpen bij het uit-of inruimen van de ruimte. Kleine controles doen op schoonmaak. Gemiddeld 1 uur per week. We zoeken iemand die op woensdagochtend voor 9.00u. de ruimte wil leeghalen ivm yoga die alle ruimte nodig heeft. Een enkele andere vraag in kader van beheer doen we samen in overleg op een moment dat je uitkomt.
  2. Aan Tafel: we zoeken kokers voor de activiteit 55+ Aan Tafel. Door verhuizing en werk is ons team uitgedund. 1x per maand op vrijdagmiddag wordt er een 3 gangen menu gekookt onder leiding van kok Gerard Maat. Ook altijd leuk om weer eens wat nieuws te leren. Eerst volgende keer is 22 oktober.

Voor beide meer informatie door contact op te nemen via deze website. Stuur een berichtje en er wordt contact met je gezocht.

Huren?

 

De agenda loopt alweer lekker vol met activiteiten.

Heb je nog wat in gedachten om op te starten?

of zoek je ruimte?

Kijk in de agenda van ons MFC, maar neem vooral contact op via het contactformulier.

En wellicht. TOT KIJK